VELKOMMEN TIL IDÉ HØSTMESSE

høstmesse 2018 | IDÉ ER KLARE FOR TAKE OFF!

Vi ønsker deg velkommen om bord, og håper reisen vil gi deg nye opplevelser og oppdagelser. Målet for reisen er å presentere noen viktige tema relatert til vår arbeidshverdag. Vi sikter høyt, og når vi lander håper vi du har fått ny informasjon, blitt motivert og inspirert til å gjøre tiltak på din arbeidsplass.  

Hvorfor skal akkurat du sette av tid til å besøke IDÉ sine messer kommende høst?

Tid er en begrenset ressurs for de fleste. Derfor ønsker vi å tilpasse oss deg og dine behov. Kom til oss og opplev en ‘trygg’ reise, samtidig som du nyter frokost, lunsj eller ettermiddagsmat. Vi lover deg, ditt team, avdeling eller firma «value for time». 

Ta kontakt i dag. Vi skreddersyr gjerne et opplegg tilpasset deg og din tid.

Brannbamsen Bjørnis
IDÉ - En trygg partner
Det stilles strenge krav til produktsikkerhet uansett hvilke produkter vi snakker om. I tillegg har vi alle ansvar for å ivareta ressurser og miljø – sikre en bærekraftig utvikling. Nye krav stilles til oss, og endringsvillighet og omstillingsevne vil være nødvendig. De som lykkes vil bestå, også i framtiden. 
Forbrukere setter standard, de krever og lar seg ikke styre. Flere og flere, spesielt yngre sier de foretrekker å kjøpe produkter og tjenester fra bedrifter som tar og viser samfunnsansvar. Mye tyder på at bedrifter som tar ansvar blir mer og mer lønnsomme, og mange internasjonale bedrifter går foran som gode eksempler, for eksempel EQUINOR og IKEA.

Det grønne skifte kommer, om vi vil eller ei. Bedrifter, organisasjoner og merkevarer som forstår dette, vil bli morgendagens vinnere. 
Hvordan kan du bruke dette i ditt markedsarbeid og kommunikasjon – internt og eksternt? 
 
Markedsførere og innkjøpere har et ansvar når vi skal kommunisere våre budskap i markedet.

Produktmedia bør være en naturlig del av din markedsmiks. Den både styrker din strategi, og forlenger levetiden på det du ønsker å kommunisere.

I Sverige ble det i 2017 kjøpt produktmedia for over 6 milliarder SEK. Dette er produkter som øker synlighet, styrker budskap, og forsterker din kommunikasjon. En klar markedsstrategi, riktige produkter og tydelighet i kommunikasjon skal synliggjøre og forsterke selskapets identitet. I det ligger også valg av produkter som er i henhold til gjeldende lover og regler. 


Ønsker du å lære mer om produktmedia kan du lese om det her.

IDÉ messene, inspirerende og viktige temaer tilpasset din bedrift

Tid er en begrenset ressurs for de fleste. Derfor ønsker vi å tilpasse oss deg og dine behov. Snakk med din kontaktperson på forhånd, så skreddersyr vi informasjon for deg, ditt team, avdeling eller firma. Vi lover «value for time». 

Noen av de viktige temaene som vil bli belyst kan du lese mer om under:

 

 

 

 

 

 

Produktmedia